Dagbesteding via SIEM - Regio hart van Brabant nu ook in Waalwijk

-- Welkom bij Blijmakers ----- -----
.
Bij Blijmakers Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant) draait het om jou en waar jij écht blij van wordt. Dus leren we jou graag kennen. En als jij blij wordt van een vorm van dagbesteding die we nog niet hebben, dan organiseren we deze voor je en begeleiden we je hierin. Want wij zijn Blijmakers en wij zijn pas blij als jij het bent!
.
-- Onze doelstelling ----- -----
.
Wij leveren waardige dagbesteding die aansluit bij de individuele behoeftes van elke cliënt. Ons aanbod is divers en goed afgestemd op sterke kanten, interesses en uitdagingen van onze cliënten. Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant) levert maatwerk dagbesteding voor iedere cliënt!
.
-- Onze dagbesteding ----- -----
.
Wij van Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant) zijn goed in het leveren van waardige dagbesteding voor een breed scala aan cliënten. We ontvangen onze cliënten gastvrij in een huiselijke, persoonlijke setting die de garantie geven op een warm welkom voor een ieder!
.
Binnen Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant) kennen we een plezierig aanvoelende cultuur van onderling respect, begrip, geduld, gastvrijheid en mogelijkheden. We vormen met onze maatwerk-dagbesteding een veilige plek om heerlijk tot jezelf te komen, jezelf te leren ontspannen en/of uit te dagen en (indien gewenst) tot een mooie ontwikkeling te komen (vrij van druk, vrij van moetens en vrij van verwachtingen!).
.
Onze begeleiders zijn echte mensen-mensen, stralen veiligheid en vertrouwen uit en hebben een verfijnde intuïtie voor het vinden van de passie, dagbestedings-mogelijkheden en beste persoonlijke benaderwijze van ieder individu.
.
Lunchen doen we bij Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel gezellig met elkaar is voor onze cliënten GRATIS inbegrepen bij de dagbesteding.
.
-- Onze dagbestedings-afdelingen ----- -----
.
We bieden onze cliënten zowel recreatieve dagbesteding, als arbeidsmatige en ontwikkelingsgerichte dagbesteding. Dit met verschillende, kleinschalige én persoonlijke dagbestedingsafdelingen, zoals:
.
De moestuin
.
Tweewielers - Scooter-reparatie
.
Product - Portret fotografie
.
Gaming - Design
.
Computers - IT
.
Meubelmakerij - Houtdraaierij
.
Meubelsopknappen & Stoelenwasstraat
.
De Pallet- en Stookhout-fabriek
.
Magazijn - Logistiek
.
Transport - Bezorging
.
Gezellig een spelletje aan de tafel
.
Puzzelen - Diamond Painting
.
Tekenen - Schilderen
.
Handwerken
.
Tafeltennis, Darten of Voetballen op het binnenplein
.
Koken - De team-lunch voorbereiden
.
Facilitair: van koffieronde tot schoonmaak tot gastheer/vrouw
.
Of een andere vorm van dagbesteding, speciaal op maat voor jou

Op dit moment zijn enkele dagbestedingsafdelingen in aanbouw of verbouw
.
-- Vergoeding & Indicatie ----- -----
.
Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant) werkt samen met vrijwel alle omliggende gemeenten. Vergoeding kan plaatsvinden op basis van WMO, WLZ, PGB of een maatwerk-overeenkomst.
.
-- Kennismaken? ----- -----
.
Contact ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding bij Blijmakers Dagbesteding Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant)

Je familie en/of begeleider is hierbij ook van harte welkom!

We leren je graag kennen en nemen graag de tijd voor je!
.
-- Contact ----- -----
.
BLIJMAKERS Dagbesteding Waalwijk
Ook voor inwoners van Kaatsheuvel, Loon op Zand (via Siem en Regio Hart van Brabant)
Hertog Janstraat 5-3
5141 KJ Waalwijk

Sterk in Dagbesteding op maat!

Telefoon: 0416 234 148
WhatsApp: 06 234 79 456